K1 Oranje klas

afbeelding van sofies
Sofie Schyvens

Jarig in oktober!

Ozan en Khadija waren jarig! Ze werden 4 en 5 jaar.  De kleuters van de Oranje klas kunnen wel héél goed vieren, kijk maar mee! : )

afbeelding van sofies
Sofie Schyvens

Griezelen met Spookje Spartacus

Spookje Spartacus vindt griezelen niet leuk.  Hij kan niet eens BOE roepen.  Is hij nu een raar spookje? We maakten met kosteloos materiaal zélf een prachtig kasteel voor Spookje Spartacus.  Daar kon hij fijn in wonen, samen met zijn vriendje: Zwarte Kat.

De kleuters van onze klas vonden griezelen wél heel leuk.  We vierden een heus griezelfeest, met spook Carine en heks Annelies... We smulden van de krokante spinnetjes en keken een klein griezelfilmpje.  Daarvoor moesten we wel eerst door het griezelbos kruipen...

Kijken jullie mee?

afbeelding van sofies
Sofie Schyvens

Geen herfstwandeling... Maar wij hebben een oplossing!

Wat jammer, onze herfstwandeling kon niet doorgaan. Maar wij van De Schatkist, laten ons niet kisten hoor!  We dokterden een voormiddag vol buiten-spelplezier uit.  Wat hebben we genoten! 

Kabouter Sip vroeg ons om zijn vriendjes te zoeken.  Hij was ze allemaal verloren! We moesten echt ons best doen, ze zaten zelfs in de bomen!  De kabouters hadden opdrachten bij, dus maakten we een blaadjes berg, speelden kabouter mag ik overlopen, lieten de blaadjes dansen op de parachute...

Omdat het nog mooi weer was, aten we onze boterhammen lekker buiten op.  

afbeelding van sofies
Sofie Schyvens

Wat een plezier!

Wat een avontuur!

Op een mooie herfstdag,  stopte er een grote, GROOOOOTE bus voor De Schatkist...  Onze kleinste vriendjes mochten mee, wat spannend! De uitstap was toen al geslaagd : )

We reden helemaal naar een ander land.  Naar Jobland!  Daar maakten we kennis met Jobke en zijn grote vriend, de Reus.  We speelden de hele dag in hun speeltuin, dansten op de pantoffels van de Reus, zochten de badeendjes uit het bad, werden Prinsessen, Piraten of Spidermans, kortom; super veel plezier!

Op de bus terug vielen alle oogjes toe... Moe, maar heel tevreden!

afbeelding van mirjaml
Mirjam Lodewyckx

Turnles

De kleuters van de oranje klas spelen met de bal. Basketbal, volleybal, voetbal....ze kunnen het allemaal!!