K2 Groene klas

afbeelding van uschi
Uschi D.

Een leuke afsluiter

Het was sneller dan verwacht dat de scholen zouden sluiten, maar daarom hebben we toch nog geprobeerd om de week fijn af te sluiten met eitjes bakken, koken en...chocolade eitjes zoeken!

In de turnzaal experimenteerde we met ballonnen, wat was dit fijn!

Hou jullie gezond en tot na de paasvakantie,

juf Uschi 

afbeelding van uschi
Uschi D.

Hoeraaaa voor de jarigen van maart

afbeelding van uschi
Uschi D.

de bakker

Deze week ging onze nieuwe winkel open in de klas 'de bakker'. Helaas konden we niet op uitstap naar de verschillende bakkers in de buurt, maar dan brachten we de bakker maar naar onze klas. We proefden heerlijke wafeltjes, chocolade en broodjes...mmmmm, dat was een lekkere week! 

afbeelding van uschi
Uschi D.

afsluit dino project

We sloten deze dino weken af met heerlijke dino koeken die we zelf maakten in de klas...en volgende week gaan we verder met bakken...we starten dan het thema 'bij de bakker' op.

Groetjes en nog een fijn weekend,

juf Uschi 

afbeelding van uschi
Uschi D.

Farah de Dino

We beslisten samen (en met een stemming) dat we onze dino Farah gingen noemen. We zorgden er goed voor en leerden ook wat meer over het leven van Farah en haar familie. We zagen een vulkaanuitbarsting en probeerden deze ook via een experiment na te bootsen en met schrijfdans deze ook te imiteren. 

Volgende week werken we hier nog een weekje aan verder om vervolgens af te sluiten met een heus dino museum voor onze kleuters.

Groetjes,

Juf Uschi