Ouderwerking

 

Heb je zin om deel uit te maken van onze superfijne groep, of heb je nog vragen voor ons ?
Aarzel dan niet om eens een bijeenkomst  te volgen of te mailen naar
oudersvandeschatkist@gmail.com

Ga zeker ook een kijkje nemen op onze Facebookpagina.

 

 

Liefste lezers,

De Schatkist is een warme school waar elk kind, maar ook elke ouder telt!

Samen maken we van de school een fijne leerrijke omgeving en met Ouders@deschatkist proberen wij hier aan mee te werken.

Graag stellen wij ons even voor: wij zijn een groep enthousiaste ouders van kinderen in de kleuter – en/of lagere school. Iedereen is welkom!

We proberen om de verbinding te zijn tussen de school en de ouders. We worden door directeur Ann en haar team op de hoogte gehouden over hoe het op de school loopt. Onze mening wordt gevraagd en we geven zelf ook onze eigen ideeën en bedenkingen.

“Wat heel fijn is aan De Schatkist is dat onze mening als ouder echt wordt gevraagd en als een meerwaarde gezien.”

Daarnaast helpen we de school op oa de wintermarkt/vertellingen en ook op het jaarlijkse schoolfeest willen wij niet ontbreken.
Daarnaast organiseren wij een aantal activiteiten om de ouders dichter bij elkaar te brengen, zoals een familierommelmarkt of een eetavond.

We plannen jaarlijks ook een activiteit om geld in te zamelen. Zo hebben we in het verleden wafels verkocht. Met het ingezamelde geld doen we iets terug voor de school en haar leerlingen. (bv een nieuwe koekendoos voor elke leerling, nieuwe leesboeken voor de lagere school, circusfietsen voor de kleuterschool, soeppakket voor elk gezin, …)

Ook de schoolstraat is een project waar Ouders@deschatkist zich met beide schouders onderzet. Veiligheid eerst voor onze kinderen! En met een groepje denken we ook samen met enkele leerkrachten mee na over hoe we van de kleuterspeelplaats een groenere en fijnere plaats kunnen maken.

We komen met directeur Ann en enkele leerkrachten samen voor de ouderraad elke eerste dinsdagavond van de maand om 19u30. Maar ook doorheen het jaar zoeken we steeds helpende handen.

Heb je zin om deel uit te maken van onze superfijne groep, of heb je nog vragen voor ons?
Altijd welkom op een ouderraad, zoek ons op facebook of mail naar 
oudersvandeschatkist@gmail.com  

Groetjes van jullie voorzitter

Karen van Riel
mama van Ties en Rune
 
Generalistisch Werkt - Dingenen, Van Cauwenbergh, van Riel, De Man

 

Ouders in actie: 

Onze poetsactie was weer een succes. (3de editie) 

Onze kleuters en kinderen van de lagere school gingen op pad om de straten rond de school netjes te maken.