6B

afbeelding van katjal
Katja Lewijze

TO DO @ HOME - groep D van 6B

Dag kanjers van groep D

Overmorgen is het alweer vrijdag, en zien we elkaar terug. Lukt het ondertussen met je taken ? Wacht niet tot donderdagavond om er aan te beginnen ! En wacht zeker niet tot donderdagavond met het sturen van vragen als er iets niet duidelijk is !  Vragen mag je sturen in onze whatsapp groep, ik probeer je dan zo snel mogelijk een antwoord te geven.   Kijk nog eens bij To Do @ Home in de vorige blog of bij opdrachten en taken of je alles hebt gedaan en vergeet ook Bingel niet !  tot vrijdag !

Juf Katja

afbeelding van katjal
Katja Lewijze

TO DO @ HOME - groep D van 6B

NIET VERGETEN OM NIET TE KOMEN  

Dinsdag 2 juni is het voor één keertje op dinsdag de beurt aan de groep van Juf Kathleen.  Jullie mogen dus lekker uitslapen, MAAR vergeet niet dat er ook nog taken op jullie wachten.

Ik zie jullie pas terug op vrijdag 5 juni.  tegen dan moeten alle taken van TO DO @ HOME klaar zijn.  Heb je ondertussen vragen over een opdracht, stuur dan even een berichtje in de Whatsapp groep, ik probeer jullie dan zo snel mogelijk een antwoord te sturen. Wacht niet met je vragen tot 4 juni !

afbeelding van katjal
Katja Lewijze

TO DO @ HOME - groep D van 6B

Hoi,

In TO DO @ HOME tegen volgende week dinsdag, 26 mei, vind je de nieuwe opdrachten terug.  Let op, voor Frans mag je een kleine toets verwachten!  Studeer daarom extra in je studeerschrift.  Om hiervoor extra  te oefenen kan je ook eens het memory spel spelen. 

De kinderen die de taken van wiskunde nog niet gemaakt hadden tegen 18 mei, kunnen dit nog doen en volgende dinsdag tonen.  

Vergeet ook niet je taken op Bingel te maken.  Ik kijk maandagavond na wie dit gedaan heeft.

Fijn weekend allemaal !

Juf Katja

 

afbeelding van carolines
Caroline Somers

Correctiesleutels week 4 : oranje bundel

In bijlage de correctiesleutels van wiskunde en spelling (WP 18)

Groetjes

 

afbeelding van katjal
Katja Lewijze

TO DO @ HOME - groep D van 6B

Hoi kanjers van groep D,

Ik vond het gisteren een fijne eerste schooldag voor onze groep!  Wat was het leuk dat echt iedereen er was.  Hoewel het in het begin een beetje raar was, hebben jullie toch al wat kunnen bijpraten met de helft van de klas.  Jammer maar helaas pindakaas, kunnen we de andere helft nog niets in levende lijve vertellen, maar daar hebben we een kleinigheidje op gevonden (sssst, ik ga het hier nog niet verraden).