K7 Gele klas

afbeelding van katleent
Katleen Trimpe

Sneeuwpret!!!!

Hoi hoi toppers

Op onze sportpadlet staan er enkele leuke sneeuwspelletjes! Ga maar eens een kijkje nemen! (helemaal naar rechts swipen!)

https://nl.padlet.com/jufkatleenmeesterbram/bewegenistop

Vele sneeuwgroetjes

Meester Bram en Juf Katleen

afbeelding van mirjaml
Mirjam Lodewyckx

Sint op school

Beter laat dan nooit, hier nog enkele foto's van de Sint!

afbeelding van sarav
Sara Verbaenen

Alle coronamaatregelen en antwoorden op vragen IN HEEL VEEL TALEN, nog eens voor jullie na te lezen of te beluisteren!

Lieve kinderen en ouders,

Het is vakantie! Tijd om uiten blazen en er te zijn voor elkaar, maar ook voor anderen. Corona blijft helaas een deel uitmaken van ons bestaan en de cijfers stijgen weer.

Je kan alles wat er verwacht wordt nog eens nalezen of beluisteren in je eigen taal. Want samen hopen we natuurlijk dat onze schatjes, hun ouders en allen die hen lief zijn gezond de vakantie doorkomen!

Klik op deze link, ga naar je taal en luister of lees.

afbeelding van sarav
Sara Verbaenen

Meten om te weten.

Kleuters gaan graag op verkenning. Terwijl sommigen er een uitdaging in zagen met de clicxs een boot te gaan bouwen (zie vorig artikel), komen anderen tot andere impulsen.

Fathy wilde een zo lang mogelijke slinger schakelen. Andere kleuters gingen al snel mee aan de slag.  Vanuit de klas vond de slinger zijn plaats doorheen de gang. Vanuit die spelimpulsen gaan wij kleuterjuffen graag met doelen jongleren. We komen zo tot metend rekenen. Van kort gaan we naar lang... En hoeveel kinderen zouden er in zo'n lange slinger passen? Wat leuk om dat uit te proberen!

afbeelding van anneliesr
Annelies Rijken

Dag oudste schatjes van de roze, rode, oranje en gele klas

Vandaag was het feest voor onze oudste kleuters van de rode, roze, oranje en gele klas. Heel veel succes in het eerste leerjaar. Wij gaan jullie missen.

Dikke kus van de juffen